fredag den 20. december 2013

Jens Dinesen rådgiver Regnar Staugaard

Regnar Staugaard

Regnar Staugaard driver igen i dag en revisor virksomhed fra denne adresse, han største kunde gennem mange år har været Jens Dinesen som han har gået gennem ild og vand for.

Men allerede i 1999 bliver Regnar Staugaard dømt for at have svindel sammen med Jens Dinesen, han idømmes en af Danmarks historiens på det tidspunkt største bøder se kendelse her

I dag skriver vi 2013 og det er lykkes os at få en udtale fra Karoly Nemeth som er advokat for en af de klienter som er blevet svindlet af Jens Dinesen, brevet kan læses på dette link.

Du kan på vores hjemmeside Gossip Monaco , vores Gossip Blog læse mere om Jens Dinesen.

"Jens Dinesen har disse selskabsstrukturer fordi han har svindlet så mange mennesker at det er nødvendigt for ham, ikke selv at eje noget, til trods for at han fortæller alle at han bor i Monaco og har tjent sine penge ærligt, hvis det var sandt hvorfor så skjule dem, hvis man bor i Monaco hvor der ingen skat er ?

Jens Dinesen har igennem mere end 10 år været eftersøgt af Dansk politi, samt efterlyst af Interpol gennem en årrække. Ligeledes har politiet ransaget hans adresser i mere en 6 lande pga. den økonomiske kriminalitet, politiet mener han står bag. Jens Dinesen blev første gang i år 2004 idømt sin første fængselsstraf for bagvaskelse af sin egen tidligere familie.

Jens Dinesen har to brødre i Danmark som har fået samme tur som hans rådgivere, da de flere gange er blevet dømt for de ting retten ikke kunne idømme Jens Dinesen for, da det ikke har kunnet lykkes at forkynde overfor ham, selv om retten endda har været bistået af Dansk og udenlandsk politi flere gange."

Jens Dinesen svindel rådgiverer  :

Dan Shefet ( har flere kriminelle sager på halsen. har idag ingen advokatbestalling som advokat i Danmark eller Sydfrankrig )

Regnar Staugaard ( har mistet sin bestalling som statsautoriseret revisor pga. økonomiske problemer med Jens Dinesen svindel )

Jens Sejerøe-Olsen ( Barndomsven til Jens Dinesen, kendt selskabstømmer og fængslet flere gange )

Jesper Anhøj

Sten Sørensen ( har været nødsaget til at deponerer sin advokatbestalling pga. Jens Dinesen )

Christian Kirkman-Møller ( har fået frataget sin advokatbestalling )

Jan Christensen

Michael Jensen

Stefen Steffensen ( stråmand for Jens Dinesen bosiddende i Portugal )

Erik Martin Kofoed ( stråmand og arbejdesmand til Jens Dinesen beskidte arbejde )

Mik Decaulaincourt ( stråmand, tidligere politimand, idag rådgiver han Jens Dinesen på hvordan han bedst undgår politiet kløer )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar