mandag den 14. oktober 2013

Betinget fængsels straffe kan blive udløst, når de nye domme falder mod Jens Dinesen og hans håndlagerer

Storsvindleren - Jens Dinesen

Jens Dinesen, Mik delaincourt og Dan Shefet risikere at få udløst deres betinget fængselsstraffe når de skal for retten igen.

To af de ovenstående personer er allerede idømt betinget fængselsstraffe i Danmark, flere er på vej til dem alle tre, men som det fremgår af nedenstående artikel fra BT fra , har Jens Dinesen allerede flere betinget fængselsdomme, som kan blive udløst så frem han dømmes igen.

Man kan undre sig over at Jens Dinesen, Mik Delaincourt og Dan Shefet vennerkreds ikke tager mere afstand end de gør. Gossip Monaco var i Danmark den 11 Oktober 2013, hvor to danskere bosat i Monaco, havde inviteret masser af gæster til fest på førstesalen af Victor " private " Storsvindleren Jens Dinesen var også inviteret, ligesom Mik Delaincourt også var at finde på cafe Victor, det er dog uvist, om han var inviteret, eller blot placeret der af Jens Dinesen, for at holde øje med stævningsmænd og andre personer som ønsker kontakt med ham. Men lige børn leger nok bedst sammen.

Retsagerne som omfatter trusler på livet, trusler med kidnapning, pengeafpresning som er udført af den Serbiske Mafia men planlagt af Jens Dinesen, Dan Shefet og Mik Delaincourt skal for retten i Grass den 20 Feb. 2013, GossipMonaco holder jer selvfølgeligt opdateret med resultatet. ( beviser på sagen alvorlighed har vi set dokumentation for, og indestår derfor for rigtigheden )

Vi er yderligere blevet oplyst, at myndighederne sigter Jens Dinesen og Dan Shefet  i en sag hvor Jens Dinesen har lavet falske godkendelser om opførsel af sol anlæg, som er bekræftet af hans svindel advokat Dan Shefet overfor kunderne, som derefter har betalt depositum til de to personer. Kunderne har forgæves forsøgt at finde en mindelig løsning, dog forgæves hvorfor de nu har indbragt sagen for Politiet i Frankrig.

Vi følger op senere på ugen med et hav af advokat klager, som vi har modtaget kopi af, som enten er, eller også bliver indgivet til advokat samfundet i Frankrig over en kendt Dansk/Fransk advokat. 

link til BT artikel af 22 sept. 2012
http://www.bt.dk/nyheder/dyrt-at-kalde-eks-kone-for-morder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar